РЕФРЕШ. ОНОВЛЕННЯ КОЛЬОРУ ПМ



Неможливо зробити перманентний макіяж (татуаж) чи мікроблейдинг раз і на все життя. Кожна з процедур вимагає корекцію протягом 1,5-2 місяців, оновлення кольору – рефрешу (refresh) через 12-ть місяців чи повторної процедури через 1,5-2 роки.

За певний проміжок часу 1-1,5 роки пігмент в шкірі починає втрачати колір, інтенсивність і насиченість. Це нормальне явище і при правильній та безпечній техніці будь-який пігмент має нейтралізуватись повністю. Винятком становлять більш насичені роботи, зроблені татуміксами, по принципу ”контурного татуажу”, коли шкіра перенасичена фарбником. Та саме такі роботи давно втратили актуальність через проблематичність вигорання та інверсію. Чим більше пігменту в шкірі тим важче пігменту коректно нейтралізуватись. Таким чином пігмент змінює колір – інверсію (неприродній відтінок при вигоранні) і потребує неодноразових процедур видалення ремувером або лазером.

ЯК НЕЙТРАЛІЗУЄТЬСЯ ПІГМЕНТ у ПМ (татуажі):
рефреш татуажу львів, рефреш перманеного макіяжу львів, оновлення татуажу львів, оновлення перманенту львів

Вигорання та нейтралізація пігменту залежить від індивідуальних особливостей організму клієнта – імунітету. Вік і тип шкіри, домашні та косметичні процедури по догляду (чистка, пілінг), вплив УФ-променів (тропічний клімат), активний спосіб життя (спорт, басейн) відіграють активну роль в нейтралізації кольору. При оновлення епідермісу внесений пігмент у епідермальний шар шкіри поступово піднімається і відлущується з відмерлими клітинами рогового шару.

ПРОЦЕДУРА РЕФРЕШУ В ПМ (татуажі):
рефреш татуажу львів, рефреш перманеного макіяжу львів, оновлення татуажу львів, оновлення перманенту львів

Повернути колір і насиченість пігменту можна завдяки процедурі рефрешу. Це разова процедура оновлення кольору, яку спеціаліст проводить, коли пігмент ще помітний, але не достатньо насичений. Така процедура зазвичай не потребує корекції та продовжує носіння перманенту на рік і більше, в залежності від зони.

ПЕРЕВАГА РЕФРЕШУ ПМ (татуажу):
рефреш татуажу львів, рефреш перманеного макіяжу львів, оновлення татуажу львів, оновлення перманенту львів

Зазвичай процедуру перманентного макіяжу (татуажу) рекомендується поновлювати кожних 1,5-2 роки. Залежно від віку рефреш рекомендовано робити клієнтам до 30-и років до 12-ти місяців і клієнтам 40+ через 12-ть місяців. Процедура рефрешу в рази продовжує носіння ПМ і економить кошти (не потрібно робити нову процедуру і корекцію). Після рефрешу регенерація шкіри відновлюється набагато швидше і легше.

ВІДМІННІСТЬ ПРОЦЕДУР РЕФРЕШУ І КОРЕКЦІЇ ПМ (татуажу):

Корекцію дуже часто плутають з процедурою рефреш. Та корекція – це рекомендована, завершальна процедура, яка проводиться не пізніше 1,5-2 місяців, після основної процедури. Лише після корекції процедура перманентного макіяжу (татуажу) матиме досконалий вигляд, а носіння і вигорання пігменту буде плавним і рівномірним. Оновлення кольору (рефреш) проводиться протягом 12-ти місяців, не пізніше. Рефреш – не корекція видозміненого кольору чи зміни форми. Основною метою рефрешу є збереження попередньої форми, повторне оновлення і насичення пігменту в шкірі.

Scroll Up