ПЕРМАНЕНТНИЙ МАКІЯЖ (татуаж)



Перманентний макіяж (татуаж) входить до числа елітних топ процедур у сфері краси. Стрімкий розвиток  все більше популяризує послугу, і число прихильників зростає, як серед клієнтів так і серед тих, хто прагне стати майстром в цій сфері.

Враховуючи тенденції сьогодення-щоб виглядати доглянуто і молодо ця послуга найвдаліше допомагає максимально природніше підкреслити вроду, недокладаючи зусиль щодня.

Що саме змінилось? За 20-ть років принцип пігментування змінився повністю. Техніки стали більш безпечніші (атравматичні) та поверхневіші, і художньо складніші у виконанні. Також інтрадермальний перманентний макіяж зарекомендував себе і в дермопігментації. Це сучасний спосіб корекції дефектів шкіри (камуфляж темних кіл під очима, корекція стрий, відновлення ареоли грудей).

Апарати спеціально розробляються, щоб шкіра максимально швидко, без значних кірок регенерувала. Голки з дюзами плавно змінили модулі (картриджі) із захисною мембраною та амортизаційною системою, що унеможливлює затікання пігменту і перенесення будь-якої  інфекції. Більш жорсткішими стали вимоги до гігієни проведення процедури.

ТЕРМІН ‘’ТАТУАЖ’’ І ‘’ПЕРМАНЕНТНИЙ МАКІЯЖ’’.

Термін ‘’татуаж’’ являється синонімом терміну ‘’перманентний макіяж’’. Тобто ‘’перманентний макіяж’’ – це найсучасніший, безболісніший  та поверхневіший вид мікропігментації  колорування певних ділянок шкіри  і являється  ідеальною основою денного макіяжу.

Завжди ідеальний, коректний на всі випадки життя, не змивається і не розмазується, з часом вигорає. Більш естетичніший, що після процедури, що в період загоєння (в залишку, коли шкіра регенерувала, тобто зажила). Перманентний макіяж не може змінити риси обличчя, але може вдало підкреслити індивідуальні риси та виправити незначну асиметрію, відновити природній колір, додати свіжості, замаскувати рубці.

СКЛАДОВІ ЕТАПИ ПРОЦЕДУРИ ПМ (татуажу):

лого фон консультація;
лого фон при потребі проведення алергопроби;
лого фон збір анамнезу клієнта;
лого фон складання клієнтської угоди (розяснення усіх пунктів);
лого фон обов’язкове фото зони ДО/ПІСЛЯ процедури;
лого фон фіксація ескізу (враховуються індивідуальні особливості морфології обличчя);
лого фон використання анестезії, при потребі;
лого фон вибір пігменту під фототип клієнта;
лого фон проведення процедури (враховуються індивідуальні особливості організму);
лого фон турбота про клієнта (ведення клієнта протягом реабілітаційного періоду загоєння, при необхідності);
лого фон післяпроцедурний догляд (70% резутату становить саме індивідуальний догляд клієнта після процедури);
лого фон корекція (повторна завершальна  процедура, де майстер додає акценти і довершує роботу);
лого фон кінцевий результат загоєння (результат отриманий після процедури і корекції).

ПІГМЕНТИ ДЛЯ ПМ (татуажу):

Відношення змінилось і до самих пігментів (фарбників) та їхнього складу. Тепер пігменти гіпоалергенні, дрібнодисперсні, проходять дерматологічні тести в Німеччині, не несуть шкоду організму, термін придатності не більше 2-х років. Тобто максимально безпечні, не викликають алегрічних реакцій та захворювань.

НАЙПОПУЛЯРНІШІ  ВИДИ ПМ (татуажу):

АПАРАТНИЙ (перманентний макіяж  або татуаж) –  використовують спеціальний апарат (машинку), на модульній системі.  Завдяки мікропроколам вноситься пігмент на певну глибину. Частота проколу теж може коливатись  від 70-150 проколів в секунду.  Сучасні апарати не завдають травматичних пошкоджень тканинам через відсутність вібрації і основне точно та рівномірно вносять пігмент у шкіру. Апаратний метод перманентного макіяжу використовують також при видаленні видозміненого пігменту (remover).

ТЕХНІЧНІ ПРИЙОМИ В АПАРАТНИХ ТЕХНІКАХ ПМ (татуажу) Є РІЗНІ:

лого фон маятникови штрих (пудрове затінення з градієнтом,  напівпрозорий ефект ‘’акварель’’, і щільний прокрас-де вимагається насичення кольором);
лого фон спіралевидний штрих або ”Z”-подібний (пудрове і тіневе напилення, видалення);
лого фон лінійний штрих (волоскова, контурна техніки);
лого фон точковий штрих (корекція кольору, піксельний ефект, в трихопігментації).

МАНУАЛЬНИЙ –  або ручний метод microblading, виконується механічно рукою спеціаліста, де промальовується  природній вигин волоска, шляхом утворення мікроцарапин  і пігмент потрапляє в шкіру здебільшого після пасивного мікропігментування, тобто втирання пігменту у зроблені мікроотвори у шкірі. Ручний метод зазвичай використовують на зоні брів, а саме у волосковій техніці.

Перманентний макіяж (татуаж)-це мистецтво приховати недоліки та підкреслити природну красу, додавши потрібних акцентів, це мистецтво зберегти індивідуальність і неповторність.

Scroll Up