BEAUTY ТРЕНДИ ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ (татуажу) ГУБ



Красиві, естетичні, доглянуті губки приваблюють погляд не лише чоловіків. На піку популярності у перманентному макіяжі (татуажі) губ з’являється все більше художньо цікавих технік. Делікатні акварельні, нюдові напівпрозорі техніки перманенту чи виразні, насичені техніки з ефектом матової помади можуть бути різні. Спокусливі, доглянуті губки завжди додають сексуальності та cпокусливого образу. Це ідеальний варіант для кожної модниці, яка надає перевагу красі і натуральності. Завдяки перманенту губ можна відновити насиченість кольору, природний контур форми, додати ефекту пухлості чи навпаки візуально зменшити форму, виправити асиметрію, а також додати декоративних, візуальних ефектів.

НЕАКТУАЛЬНІ ТЕХНІКИ ПМ (татуажу) ГУБ:

Чіткі графічні лінії контурного татуажу відійшли в минуле. Навпаки виділяти чітко контур стало не актуальним. В тренді мода на акварельні техніки, нюдові відтінки, які повертаюсь губам свіжість і не створюють візуальних рамок формі.

АКТУАЛЬНІ ТЕХНІКИ ПМ (татуажу) ГУБ:

Aquarelle lips – перманентна безконтурна, акварельна техніка губ. Завдяки пастельним відтінкам губи отримують природний відтінок. Візуально ніхто не помітить, що це перманент. Акварельна техніка – нюд, натюрель – ефект напівпрозорого напилення.

Super bright lips – перманентна техніка ефекту матової помади. Навпаки вимагає фіксації контуру і щільного помадного прокрасу. Звісно такий перманент пасує не кожному. Цю техніку зазвичай обирають клієнти 50+/темпераментні, яскравої зовнішності.

Популярні тенденції макіяжу знайшли відображення і в перманентному мікропігментуванні.

light lips – техніка висвітлення каялу над верхньою губою. Це завершальний штрих перманенту, який створює ефект бліку, як у декоративному макіяжу. Але для цього губи мають мати ідеальну пухку форму та рельєф. Лише досвідчений майстер може бездоганно виконати цю техніку.

3D effect – перманентна техніка губ з ефектом 3D. Поєднує фіксацію контуру, щільний прокрас, використання 2-3 протилежних відтінків, для створення ілюзії візуально, голограмного об’єму. Ця техніка одна з найскладніших.

Baby lips або lip Kiss – цей перманент з ефектом зацілованих, обвітрених губ. Ця техніка пасує об’ємній формі. Зазвичай використовується 2-3 відтінки пігменту. Від контуру промальовується світлішим пігментом, а ближче до розрізу слизової губ – темнішим або яскравішим. Це як техніка 3D тільки навпаки. Цією технікою можна підкреслити красу губ і візуально зменшити надто велику форму.

КОМПЛЕКСНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ІН’ЄКЦІЙ І ПМ (татуажу):

Завдяки тандему з ін’єкційними методиками в перманентному макіяжі (татуажі) можна досягнути неймовірних результатів, виправити не лише асиметрію і втрачений природний колір губ, але й змінити форму, рельєф та структуру. Втілити будь-яку з омріяних технік ПМ. Залишатись чарівними – просто! Основне – довіритись професіоналу.

Scroll Up