BEAUTY ТРЕНДИ ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ (татуажу) ОЧЕЙ



Очі – дзеркало душі … Вони завжди підкажуть правду…

Очі – найбільш виразна частина обличчя. Саме погляд створює перше враження при знайомстві. Погляд – це таємна зброя зваблення та флірту, тому зазвичай в перманентному макіяжі (татуажу) використовують різні технічні прийоми з декоративного макіяжу, щоб надати погляду чарівності та шарму.

Класична або театральна стрілка, міжвійний простір, стрілка з тіневим напиленням – це все технічні прийоми декоративного макіяжу, які стали популярними трендами і в перманентному макіяжі (татуажі) очей. Оскільки кожне обличчя індивідуальне – овал, форма, у кожного своя асиметрія рис, своя міміка, універсальної форми не існує. Основним завданням є відкрити погляд і додати формі очей мигдалевидну форму.

ОСНОВНІ ВИДИ ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ (татуажу) ОЧЕЙ:

Еyelash liner– щільно промальований міжвійний простір – ідеальне рішення для кожного. В цій техніці погляд стає більш виразним і вії візуально здаються більш густішими. Візуально така техніка універсальна і непомітна, виглядає природно і гармонічно.

Classic eyeliner– класична стрілка – злегка повторює природний вигин зовнішніх кутиків очей . Візуально видовжує та збільшує форму. У цій техніці теж щільно промальовується міжвійний ряд вій, що додає густини віям. Ідеально підійде для маленьких, невиразних очей.

Soft eyeliner– стрілка з тіневим напиленням – підходить будь-якій формі. В цій техніці форму очей можна не лише візуально збільшити, але й зменшити. Можна додати ефекту густини віям, візуально припідняти зовнішні кутики. При загоєнні опущені повіки стають більш пружними з помітним ефектом ліфтингу.

Smoky soft eyesliner– cтрілка не лише з тіневим напиленням верхніх повік, але і з частковим напиленням нижніх повік. Такий варіант перманенту теж користується попитом у клієнтів, які звикли використовувати в зовнішності більш насичений і виразний стиль декоративного макіяжу щодня.

КОМУ ПІДІЙДЕ ПЕРМАНЕНТНА СТРІЛКА З ТІНЕВИМ НАПИЛЕННЯМ?

лого фон Абсолютно всім. В обличчі завжди присутня асиметрія і певна недосконалість форм, тому чітка витончена перманентна стрілка підійде не кожному, а ефект тіней пом’якшує перехід до стрілки і відкриває погляд, додаючи виразності та ефекту ліфтингу повікам після загоєння. Візуально повіки підіймаються, зовнішній вигляд стає свіжим і молодшим.


лого фон Перманентний макіяж (татуаж) повік з ефектом тіней запозичений з декоративного макіяжу, а саме техніки Art Visage. Досягнути натуральності та гармонії образу можна завдяки комбінації різних кольорових гам, використовуючи універсальні природні відтінки.


лого фон Перманент повік вважається однією з найскладніших зон. Перш ніш обрати свій перманентний макіяж повік потрібно проконсультуватись з спеціалістом та врахувати всі моменти пов’язані з мікропігментацією. Саме бездоганний вигляд перманентного макіяжу повік додає впевненості в будь-якій ситуації та підкреслює найвиграшніші зовнішні риси очей.


лого фон З віком обличчя видозмінюється, тому при виборі перманенту повік слід враховувати, що чіткі лінії залишаються назавжди. Вони можуть змінитись, як і шкіра на повіках, тому практичніше надати перевагу м’яким тіневим технікам напилення.

Scroll Up