IQ Intelligent Pigment Remover



справжня історія кохання …

В б’юті індустрії перманентний макіяж (татуаж) за останні десятиліття стрімко розвинувся. Ця послуга стала однією з найтоповіших у сфері краси.

Процедура перманентного макіяжу (татуажу) більше не носить характер “постійної мікропігментації”. Тепер видалити давній татуаж чи невдалу процедуру виконану неякісним пігментом значно простіше і безпечніше. Нарешті на ринку з’явився унікальний продукт IQ Intelligent Pigment Remover . Це ремувер нового покоління, який безпечно видаляє пігмент, не залишає шрамів та рубців, покращує регенерацію шкіри. IQ Intelligent Pigment Remover для тих, хто не йде на компроміс з якістю та бажає досягати лише найкращого результату видалення.  IQ Intelligent Pigment Remover спеціально розроблений провідними спеціалістами мікропігментації (майстрами ПМ та татуажу).

ІСТОРІЯ IQ Intelligent Pigment Remover:

Співзасновниками IQ Intelligent Pigment Remover стали провідні експерти з 20-тирічним досвідом. Зокрема Інга Бабіцкая, яка ще у 2000-у році вирішила знайти альтернативу традиційному методу лазерного видалення. Вона подорожуючи познайомилась з Євгенією Айтас, провідним спеціалістом мікропігментації, яка стала співзасновником IQ Intelligent Pigment Remover. Так народилась формула IQ Intelligent Pigment Remover після багатьох років тестувань та вдосконалень у місті Hellevoetsluis, Нідерланди.

УНІКАЛЬНА ФОРМУЛА РЕМУВЕРА IQ:

Більш ефективний, доступний та безпечним склад ремуверу для ефективного видалення видозміненого пігменту чи неякісного татуажу для кожного клієнта.

ЯК ПРАЦЮЄ РЕМУВЕР У ШКІРІ?
видалення татуажу Львів. видалення перманентного макіяжу Львів, видалення мікроблейдингу Львів

Унікальність формули IQ в тому, що авторська розробка складу речовини на лужній основі. Ремувер на 99,9% найефективніше видаляє залишки пігментів з тканин, різного складу, кольору і давності, з якими безсильний лазер.

Коли IQ Pigment Remover вступає в дію з пігментом, пігмент поступово поглинається під дією емульсії і виштовхується на поверхню шкіри. Відповідно значна частина пігменту відходить з кірочкою, яка формується в процесі загоєння. Рештки мікрочастин пігменту підчищає лімфатична система організму.

ПРОЦЕДУРА ВИДАЛЕННЯ СКЛАДАЄТЬСЯ ІЗ ЧОТИРЬОХ ЕТАПІВ:

лого фон 1 КРОКОчищення поверхні шкіри та нанесення місцевої анестезії.
лого фон 2 КРОКВведення емульсії IQ Pigment Remover в шкіру.
лого фон 3 КРОКВисихання та утворення кірок.
лого фон 4 КРОКCходження кірок і швидка регенерація шкіри після процедури видалення IQ Intelligent Pigment Remover.

ПІСЛЯПРОЦЕДУРНІ ОБМЕЖЕННЯ ВИДАЛЕННЯ ТАТУАЖУ!!!

Протягом 20-ти днів на відновленій поверхні шкіри присутня чутливість. Тому не рекомендуються будь-які косметологічні процедури, засмагання. Рекомендується наносити СОНЦЕЗАХИСТ SPF 50+ в період активного сонця з УФ-захистом від UVA i UVB променів.

Scroll Up